fbpx
Beparingsadvies op maat
Eerlijk advies op maat
Overstap regelen wij
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
Navigatie sluiten

Profiteer nu van
lage energieprijzen

Besparen op de kosten voor energie heel eenvoudig

Weet u uw eigen verbruik? Dan kunt u dit invullen in het calculatievenster, er wordt dan direct vergeleken wat het maandelijkse termijnbedrag zou zijn bij een andere leverancier! Op deze manier wordt uw mogelijke besparing direct zichtbaar. Wilt u meer weten over onze prijzen en de onderlinge verschillen? Neem dan contact op met een adviseur!

Tip: Het eigen verbruik vindt u op de laatste jaarrekening van uw huidige energieleverancier.


En mocht u gaan verhuizen, dan kunt u de schattingscalculator gebruiken voor een eerste calculatie. Binnen enkele seconden ziet u welke aanbieder u op dit moment het meest voordelige contract voor elektriciteit en gas aanbiedt.

Persoonlijk energie advies

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Gegarandeerd de juiste keuze

Weet u uw eigen verbruik? Dan kunt u dit direct invullen in het calculatievenster.

Persoonlijk energie advies voor gegarandeerd de juiste keuze

Anders dan bij andere sites hoeft u bij SwitchCo nu echter nog niet te kiezen! Geef via de chat aan hoe u bereikbaar bent. De adviseur van SwitchCo zal dan contact met u opnemen om samen te bespreken welke zaken nog van invloed kunnen zijn op uw toekomstige energieverbruik. Zo kan het zijn dat u binnenkort uw zolder gaat isoleren of u onlangs zonnepanelen hebt besteld en u vooruitlopend daarop al zou kunnen kiezen voor een lager maandvoorschot.

Wij geven u graag advies over de te kiezen looptijd voor uw nieuwe contract. De tarieven voor elektriciteit en gas zijn immers marktafhankelijk. Zijn de tarieven laag? Dan kan het verstandig zijn om een contract te sluiten met een langere looptijd van 3 of 5 jaar. Dankzij de unieke combinatie van een geavanceerd en actueel analysemodel en persoonlijk advies bent u bij SwitchCo verzekerd van het voor u meest gunstige energiecontract!

Wij geven u graag advies over de te kiezen looptijd voor uw nieuwe contract.

Besparingsadvies op maat

Vergelijkingen worden bij ons aan de hand van jaarrekening gedaan. Dit zorgt voor specifieke prijsverschillen die duidelijk zijn. Zo zit u nooit met onverwachte kosten.

Beste keuze bovenaan

In onze vergelijker krijgt u direct de goedkoopste oplossing te zien. Heeft u de voorkeur voor alleen groene leveranciers? Dan kunt u dit aanvinken aan de linkerzijde!

Heldere informatie

Vragen over energiebelasting, looptijden van contracten of andere soorten vragen? Neem contact met ons op en een adviseur zal u vrijblijvend advies geven!

Altijd een gepaste oplossing

Zit u momenteel in een contract maar wilt u overstappen? Neem dan contact met ons op en wij kijken geheel vrijblijvend naar een oplossing inclusief opzegvergoeding!

VERGELIJK DE BESTE AANBIEDINGEN

Het meest gunstige energiecontract!

Wij geven u graag advies over de te kiezen looptijd voor uw nieuwe contract.

Energiecontract op maat

Klanten over SwitchCo

Je kunt bij ons terecht voor een scherp energiecontract, maar we kijken ook graag mee naar oplossingen om het huis energiezuiniger te maken. Via deze wijze kunt u nog extra maandelijks besparen. Dit kan doormiddel van zuinigere lampen, betere isolatie, zonnepanelen of zelfs een warmtepomp! Wij geven u hier graag vrijblijvend advies over.