fbpx
Beparingsadvies op maat
Eerlijk advies op maat
Overstap regelen wij
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
Navigatie sluiten

Vergelijk de beste
aanbiedingen op uw adres

Internet niet meer weg te denken thuis en op de werkplek

Werkt u vaker vanuit huis en heeft u ook nog kinderen thuis? Kiest u nu voor een voordelig abonnement om alleen te besparen kan dit nadelig uitpakken. Een snelle verbinding thuis is nu belangrijker dan ooit. Daarom kijkt SwitchCo graag met u mee naar een oplossing op maat.

Zo zullen sommige mensen genoeg hebben aan een internetsnelheid van 20 Mbit/s en moet de ander toch echt minimaal 250 Mbit/s ontvangen! Bij SwitchCo geven wij advies over het geschikte abonnement en de daarbij horende apparatuur. Zo kunt u genieten van een altijd snelle en werkende internetverbinding. 

Sportfan of een filmliefhebber? Kies dan voor extra pakketen bij uw abonnement, zo heeft u de keuze uit ESPN, Ziggo Sport, Film1 en nog veel meer. Geen behoefte aan TV of wilt u alleen online TV kijken, dit is geen probleem. U heeft bij ons de keuze voor Internet only, Internet & tv of Alles-in-1 van verschillende aanbieders!

SwitchCo helpt u kiezen

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

SwitchCo helpt u kiezen

Vul uw wensen in en u ontvangt binnen enkele seconden een eerste voorstel, volledig automatisch, op basis van onze calculator.

Kiezen voor dat uitgebreidere pakket of gaan voor die voordelige aanbieding?

SwitchCo helpt u kiezen. Vul uw wensen in en u ontvangt binnen enkele seconden een eerste voorstel, volledig automatisch, op basis van onze calculator. Weet u het direct? Dan kunt u ook meteen afsluiten. Heeft u toch liever dat een adviseur met u meekijkt dat u zeker weet de goede keuze te maken? U kunt dan direct ons een bericht doen en wij kijken zo snel mogelijk met u mee. 

De adviseur houd rekening met het formaat van uw huis, de samenstelling van uw gezin en het dagelijkse gebruik. Op deze manier weet u zeker dat u een passende oplossing heeft in uw situatie.  Zo loopt u niet het risico dadelijk vast te zitten aan een weliswaar voordelige oplossing die niet geschikt is voor uw gebruik.

We e-mailen, gebruiken internet voor ons nieuws, bestellen de boodschappen online, werken vanuit huis, gamen in onze vrije tijd en kijken tv, Netflix, Videoland en Youtube.

Daarbij komen tegenwoordig ook nog veel Smart Home apparatuur bij, zoals Google Home, Apple Homekit en Amazon Alexa die via je stem en smartphone te bedienen zijn. Denk hierbij aan de verlichting, de verwarming, het alarmsysteem en tegenwoordig zelfs je koelkast die altijd bijhoudt wat je nou wel en niet moet meenemen bij de supermarkt.

Een stabiele en snelle internetverbinding is een ‘must’. 

Persoonlijke advisering voor meest optimale keuze.

Wifi in heel het huis

SwitchCo geeft u advies of opties zoals WiFiboosters, SuperWiFi of WiFi plus nodig zijn. Zo bent u verzekerd van een zo goed mogelijk wifi bereik.

Glasvezel, DSL of Coax

Wij hebben verstand van alle drie de technieken en hoe de verbinding bij u thuis binnenkomt. Daarom kunnen wij adviseren wat in uw geval het beste zal werken!

Heldere informatie over het pakket

Informatie over hoeveel Mbit/s u nou werkelijk nodig heeft leggen wij u graag uit. Op deze manier weet u precies waarom een pakket beter bij uw situatie past.

Verlengen bij uw aanbieder?

Geen behoefte aan een overstap maar wel aan een snellere verbinding? Samen met een adviseur kunnen wij kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

VERGELIJK DE BESTE AANBIEDINGEN

Kiezen voor KPN, Ziggo of T-Mobile?

Vrijwel elke leverancier heeft bij ons meerdere aanbiedingen. Zo is er voor elke klant een passend aanbod met een leuke korting!

Vergelijk aanbiedingen tv providers

Persoonlijke advisering voor meest optimale keuze

De adviseur van SwitchCo zal u in dit geval adviseren om te kiezen voor een abonnement dat passend is in uw situatie. Dit pakket zal niet altijd de goedkoopste zijn, wel de beste voor uw gebruik. Dit advies geheel op maat is gratis en mogelijk na persoonlijk overleg, tussen u en de adviseur bij SwitchCo!