fbpx
Beparingsadvies op maat
Eerlijk advies op maat
Overstap regelen wij
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
Navigatie sluiten

Slim kiezen voor
mobiele telefonie

Slim kiezen betekent besparen op kosten voor mobiele telefonie

De een wil graag lang bellen, de ander appt bij voorkeur en even wat opzoeken op onze smartphones doen we allemaal wel eens. Maar wat te kiezen als het om mobiele telefonie gaat? 

Een verkeerde keuze kan een hoge rekening opleveren, want zo kan bijvoorbeeld een buitenbundeltarief tussen de verschillende aanbieders flink verschillen en kan telefoneren, appen of internetten zodra de bundel is verbruikt, behoorlijk in de papieren lopen.

Kijk daarom altijd goed naar het huidige verbruik van data en de minuten die nu gebeld worden. Op deze manier ga je nooit buiten je bundel! 

Hebt u nog geen nieuw toestel nodig, overweeg dan een Sim Only-abonnement. U betaalt dan niet extra voor een nieuw toestel (gedurende de overeengekomen looptijd van het abonnement met toestel) waardoor de kosten per maand al direct lager uitvallen.

Kies vervolgens uw bundel op basis van uw werkelijk verbruik: belt u veel of weinig of maakt u juist veel gebruik van WhatsApp en andere diensten die data verbruiken zoals Netflix of YouTube? U betaalt dan voor wat u nodig hebt en voorkomt tevens dat u structureel in het buitenbundeltarief terechtkomt.

En blijkt dat u slechts af en toe gebruik maakt van uw mobiele telefoon en dan vrijwel uitsluitend om te bellen, kies dan voor een goedkoper abonnement met minder data! 

Blijft natuurlijk het enorme aanbod aan aanbieders en bundels!

Slim kiezen betekent besparen op kosten voor mobiele telefonie.

Besparen op internet en tv

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Gegarandeerd de juiste keuze

Slim kiezen betekent besparen op kosten voor mobiele telefonie.

Persoonlijke advisering voor een zo optimaal mogelijke oplossing voor u

SwitchCo helpt u graag om ‘die ene boom in het bos te zien’. Vul om te beginnen in het calculatievenster uw gewenste data en minuten bellen in en ontvang binnen enkele seconden een voorstel, samengesteld uit het enorme aanbod op de markt.

Ziet u een interessante optie, dan kunt u ervoor kiezen om dit direct af te sluiten. Heeft u liever dat een adviseur met u meekijkt? Neem dan via de chat, telefoon of Whatsapp direct contact met ons op! 

De adviseur inventariseert uw verdere wensen op het gebied van mobiele telefonie, om te kijken of er wellicht nog een betere oplossing is voor u. Zo kan het zijn dat uw toestel nog helemaal niet geschikt is voor 5G internet, het zou dan zonde zijn om hiervoor meer te gaan betalen per maand. 

Veel aanbieders op alle netwerken

De keuze qua aanbieders is bij ons erg ruim, of u nu gebruik wilt maken van het netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile wij hebben ze allemaal!

Voorkeur voor sneller internet?

In onze vergelijker heeft u de mogelijkheid om te selecteren tussen 4G, 4G+ en natuurlijk het nieuwe 5G netwerk. Zo kunt u zelf kiezen voor de allersnelste vorm van mobiel internet.

Heldere informatie

Wilt u meer informatie over de abonnementen ontvangen? Wat u nu het beste kunt kiezen in uw situatie? Neem dan contact met ons op en ontvang geheel vrijblijvend persoonlijk advies!

Klantenvoordeel combinaties

Bij telefoon abonnementen kunt u voordeel krijgen als u voor internet & tv een samenwerkende partij heeft. Vul dit in bij de calculator en zie direct of het voor u verschil maakt!

VERGELIJK DE BESTE AANBIEDINGEN

SwitchCo helpt u graag!

Slim kiezen betekent besparen op kosten voor mobiele telefonie.

SwitchCo helpt u kiezen

Klanten over SwitchCo

Een sim-only abonnement kiezen kan lastig zijn. Doormiddel van het contact met onze adviseur zult u er zeker van zijn dat u het juiste netwerk en bundel kiest in uw situatie. Dit word geheel vrijblijvend gecontroleerd door ons!